Har du känslan av att något eller någon för dig framåt i en riktning dit du är menad?

Som att någon drar i dig, att konstant blir vägledd till att göra något speciellt, komma till speciella platser eller uppleva specifika situationer.
Om du tydligt känner att det är som att någon, inklusive dig själv inifrån djupet av dig själv, som drar i trådarna, då är den här boken för dig!

I bok Änglar i kontakt med själen (kanaliserad av Elisabeth med ord från the Choir of Angels) vägleder denna änglaskara dig förbi ditt logiska sinne, rakt in i hjärta och själ där du kan höra och förstå budskapen på medveten nivå. Där du lyssnar med hjärtat och vet exakt vad som menas med orden som förmedlas.  Där energi ökar steg för steg och sätter dig bit för bit i kontakt med ditt själsliga jag. 

Vi har verktyg vi kommer presentera för dig om hur du tar det logiska sinnet åt sidan och lyssnar in din själsiga längtan. 


Den här boken är till dig. Skriven för dig. Med budskap till dig.
Du har hittat hit av en anledning

Utdrag ur Änglar i kontakt med själen;

"Det vi förmedlar kan ofta låta simpelt, för simpelt i en människas öron. Lyssna in nu. 

Du hör oss. Det har du alltid gjort. Du har alltid kunnat se oss. Förnimt oss och känt oss. Men väldigt ofta vänder du dig ifrån detta och lyssnar till något annat i stället.

Tro oss när vi säger att vi finns ständigt vid din sida för att guida dig rätt. Men då är du redan någon annanstans. Där vi inte når. Där du inte hör.

Låt oss nu leda dig inåt där vi existerar i samvaro utan mellanrum emellan oss mer."

Till din bok ingår meditationer, vägledning och guidning. 

Detta kommer via mail till dig efter din beställning

In i kontakt med själen

The Choir of Angels vägleder dig till en annorlunda, härlig upplevelse och helande energi. 

Skapa en tillvaro med närhet, gemenskap, guidning och villkorslös kärlek i det oändliga. 

Tillsammans med The Choir of angels och speciellt med dina personliga guider i vår änglakurs där vi tillsammans implementerar dina upplevelser från boken.

Beställ din bok samt välj om du vill göra tillval med änglakurs för ett one-time-offer pris!

Lägg till änglakurs, ordinarie pris 1500kr, för Special -one- time offer 499kr.

I djupet av din själ vet du precis

"Du känner oss och vet att vi har ett starkare band mellan varandra. Men ditt ego vill fortsätta ha kontroll och styra dig mot det trygga och invanda. Vill inte släppa på sin makt för att du ska bli en fri själ.

Precis som de stora makter som härjar över världen. Rädsla för att förlora kontroll. Detta är precis det egot sysslar med, rädsla för att förlora sin kontroll.

Rädsla för att livet ska bli någonting annat än det man är van vid, det man är lärd av och att förlora de programmeringar som tidigare har fått härska.

Men det är dags för ett nytt paradigm. Det är dags för ett nytt skifte. Börja därför med att lyssna inåt. Lyssna till hjärtat och ta steget"