Awaken your glorius being

Händer det bara mig?

E-bok om varför det verkar som attraktionslagen inte fungerar

Händer det bara mig?

E- boken om varför det verkar som att attraktionslagen inte fungerar

De senaste åtta åren har jag nog varit inne i alla vinklar och vrår om vad det innebär att skapa mening och livskvalite och gång på gång stött på lagen om orsak och verkan och attraktionslagen.
Har sett att många delar fungerade, men visssa bitar fick jag bara inte på plats hur jag än tricksade, följde mitt flow, kämpade och harvade mig fram. 

Jag lyssnade ju på hjärtat, sände ut mina önskningar och följde själen gång på gång, så varför fungerade det bara inte 🤷‍♀️🤷

Jag läste en del litteratur i ämnet och förstod en hel del men saknade den viktigaste pusselbiten - självvärde.

Under samma tid har jag skapat om livet utifrån den jag är, mina behov, lyssnat på det jag behöver och börjat göra min egen röst hörd (istället för hur jag trodde andra ville att jag skulle vara). Det skedde en transformation, jag kunde släppa taget om kämpande och lidande och istället hänge mig åt NU. Och då kunde jag se, förstå och uppleva hur det verkligen fungerar och hänger ihop.

Du vibrerar på själens nivå. Står du i själens sanning om vem du är och lever denna sanning - då kommer leveransen av överflöd i alla dess former. 

Därför släpper vi e-boken Händer det bara mig tillsammans med webinar attraktionslagen och tillit om hur du kan uppnå samma sak 🥰😇 För en liten summa på 69 kr är detta ditt om du känner dig dragen till att ta del av denna kunskap. 

Ångerrätt kan användas inom sex dagar för denna anmälan om du ännu inte betalat in och fått tillgång till din bok och webinar. Då skickas en faktura för administrationskostnad på 350kr till dig i stället.